برنامه ریزی کنکور تجربی از جمله مهم ترین و اساسی ترین قدم های شما برای موفقیت در کنکور تجربی محسوب می شود. قبولی در کنکور تجربی با وجود دارا بودن بیشتری تعداد داوطلب در کنکور سراسری و اقبالی که در میان داوطلبان کنکور دارد، قطعا کمی سخت تر خواهد بود. البته این به معنای این نیست که ما قصد نا امید کردن شما را داریم. بلکه هدف و انگیزه شما برای قبولی در رشته های پزشکی و مرتبط با آن را ارج می نهیم و می خواهیم بگویم که برای موفقیت در این مسیر زیبا و البته شدنی، شما با داشتن یک برنامه ریزی کنکور تجربی مناسب می توانید بهتر و موثر تر پیش بروید.

از آن جایی که رقبای شما نیز مانند شما در تلاش هستند در این میان کسی برنده ی میدان است که راه را مستقیم برود و از زیگزاگ رفتن و تلف کردن وقت و انرژی بپرهیزد. یعنی آزمون و خطای کمتری کند و سعی کند با بهره گیری از تجربه افراد کاردان و مشاوران با تجربه و دبیران دلسوز مسیر مستقیم تری به سوی هدفش پیدا کند و در آن با قدرت و انگیزه پیش برود.

تفاوت موسسات کنکوری در چیست؟ کدام یک می تواند به من کمک کند ؟

گام اول برنامه ریزی کنکور تجربی ، آزمون های آزمایشی

هر زمان که می خواهم برای کسی برنامه ریزی درسی کنم، اولین چیزی که از او می پرسم این است که آیا در آزمون آزمایشی شرکت می کند یا خیر. و اگر جواب منفی باشد، از او درخواست می کنم که حتما در یکی از آزمون های آزمایشی معتبر و با جامعه آماری بالا ثبت نام کند. چرا؟ چون زمانی که شما در سال کنکورتان در آزمون های آزمایشی دوره ای شرکت می کنید، در واقع یک برنامه ریزی کنکور تجربی کوتاه مدت خواهید داشت.

همانطور که می دانید، شما باید برای موفقیت برنامه ریزی بلند مدت وکوتاه مدت داشته باشید. برنامه بلند مدتتان همان جمع بندی ها و به تسلط رسیدن ها تا روز کنکور است و برنامه ریزی کوتاه مدتتان بهتر است که موفقیت در آزمون های آزمایشی باشد.

شما با دستیابی به اهداف کوتاه مدتتان به طور طبیعی به هدف بلند مدتتان می رسید. هم اینکه با شرکت در آزمون های آزمایشی شما با فضای کنکور و شرایط و مقتضیاتی که بسته با خصوصیات خودتان و توانمندیتان روز کنکور و سر جلسه کنکور باید رعایت کنید، خواهید رسید. مثل اینکه شب آزمون چه میزان باید بخوابید، چه غذایی باید قبل از جلسه مصرف کنید و .

پس برای اینکه برنامه ریزی کنکور تجربی بهتری در اختیار داشته باشید حتما در آزمون های آزمایشی شرکت کنید و با رسیدن به تسلط برای هر آزمون، تسلط تان سر جلسه کنکور اصلی را تضمین کنید. شما می بایست برنامه ریزی کنکور تجربی تان را بر اساس رسیدن به سرفصل های همین آزمون به صورت دو هفته ای یا سه هفته ای(بسته به دوره آزمون تان) بچینید.

گام دوم در برنامه ریزی کنکور تجربی ، شناخت درست دروس کنکور و اهمیت آن ها

در گام دوم برای برنامه ریزی کنکور تجربی باید بدانیم که چه دروسی را باید بخوانیم و هر کدام چه ضریبی در کنکور تجربی دارند. در کنکور تجربی مانند سایر کنکور های در گروه های آزمایشی مختلف، سوالات در دو دفترچه عمومی و اختصاصی جای داده شده است. در برنامه ریزی کنکور تجربی از همان ابتدا باید با اهمیت این دروس آشنا شویم و راحت ترین راه برای رسیدن به اهمیت این دروس ضرایب آن ها در کنکور تجربی است.

دروس دفترچه عمومی کنکور تجربی

· ادبیات فارسی با ضریب 4

· زبان عربی با ضریب 2

· معارف اسلامی با ضریب 3

· زبان انگلیسی با ضریب 2

دروس دفترچه اختصاصی کنکور تجربی

· ریاضی با ضریب 6

· زیست شناسی با ضریب 12

· فیزیک با ضریب 6

· شیمی با ضریب 9

چون بیشتر داوطلبان کنکور تجربی بیشتر علاقه مند به رشته های دانشگاهی زیرگروه 1 هستند، آنچه که در لیست بالا برای برنامه ریزی کنکور تجربی آوردیم ضرایب دروس کنکور تجربی در زیرگروه 1 بود که شامل تمام رشته های دانشگاهی پزشکی و پیراپزشکی به غیر از داروسازی می شود . ویژگی زیرگروه 1 کنکور تجربیصفر بودن ضریب درس زمین شناسیاست . داروسازی در زیرگروه 2 کنکور تجربی قرار داد که کسانی که علاقه مند به داروسازی هستند باید برای درس زمین شناسی هم برنامه ریزی کنند زیرا زمین شناسی در زیرگروه 2 ضریب 3 دارد.

دو گام مهم درباره برنامه ریزی کنکور تجربی

نکاتی در باب برنامه ریزی کنکور

جدول برنامه ریزی کنکور

کنکور ,ریزی ,تجربی ,برنامه ,های ,ضریب ,کنکور تجربی ,برنامه ریزی ,ریزی کنکور ,با ضریب ,های آزمایشی ,ریزی کنکور تجربی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


کمند تراول teraketmarkazchap شمیم باران flowerisat minecraftchit از همه جا markazkharidcom ترنج اَپ negareyibarf جدایی عاشق